Woensdag = fruitdag

Woensdag eten we met z’n allen fruit tijdens de speeltijd.

Fruitproject ‘Oog voor lekkers’

Onze school doet mee aan het fruitproject ‘Oog voor lekkers’. Tijdens de maand september krijgen de leerlingen de mogelijkheid hiervoor in te tekenen. Ingeschreven leerlingen krijgen op woensdag een lekker vers stuk fruit aangeboden. Zij betalen hiervoor een bijdrage via de schoolfactuur. Het bedrag wordt tijdig meegedeeld via de infobrieven.

Kinderen die zich niet inschrijven, brengen die dag zelf een stuk fruit mee van thuis. Een ander tussendoortje wordt niet toegestaan. Op woensdag gaan we met z'n allen voor een gezonde snack.

Schilteam

Om het fruit te wassen en te tellen, doen wij beroep op enkele vrijwillige (groot)ouders en sympathisanten. Wil je graag ons ‘schilteam’ versterken, dan kan je ons dit laten weten via mail.

Fruitkalender

Hieronder kan u de fruitkalender terugvinden. Onze school geniet van de fruitjes die vermeld staan bij '1ste afhaling'.